YHTEISTYÖ, LUOTTAMUS JA YHDESSÄ KEHITTÄMINEN

Onko yhteistoiminnan henki kateissa?

 
Joskus hyvissäkin työyhteisöissä keskinäinen ymmärrys katoaa ja yhteistyö takkuaa. Asioiden eteenpäin vieminen alkaa vaikeutua ja yhteinen tavoite muuttuu yksilöiden tavoitteiksi. Yrityksen johdon ja henkilöstön edustajien välinen luottamuspula alkaa nopeasti heijastua koko yrityksen toimintaan ja hyvinvointiin.
 
Ulkopuolinen asiantuntija pystyy auttamaan kipukohtien tunnistamisessa ja tuomaan ne rakentavasti yhteiseen keskusteluun, jolloin yhdessä voidaan löytää niihin myös ratkaisut. Yhteinen tavoite on saada yhteistyö taas luistamaan ja kaikki mukaan kehittämään yrityksen toimintaa.
 
Autamme työpaikan johtoa ja henkilöstön edustajia löytämään yhteisen ymmärryksen ja tavoitteen sekä käytännön keinot yhteistoiminnan, luottamuksen ja yhdessä kehittämisen parantamiseen.
 

Hyvää yhteistyötä ja luottamusta tarvitaan

 
Kaikkien osaaminen ja kehitysideat olisi nyt saatava käyttöön. Tarvittavat muutosprosessit etenevät työpaikoilla, joissa on panostettu yhteistyön ja luottamuksen rakentamiseen. Tulokset näkyvät tehokkuutena ja työhyvinvointina. Sopiminen ja nopeiden ratkaisujen tekeminenkin onnistuu.  
 
KYSY LISÄTIETOJA TAI KERRO TILANTEESTASI: Tero Lahdes puh. 0400 783380, s-posti: tero@solarsolutions.fi
 

Yhdessä kehittäminen työpaikalla -valmennus

 
Tero Lahdes on ollut mukana luomassa Työturvallisuuskeskuksen uutta "Yhdessä kehittäminen työpaikalla" -valmennuskonseptia. Tämä konsepti antaa monipuolisen ja tuloksellisen keinon parantaa tiimien, esimiesten ja työntekijöiden yhdessä kehittämisen valmiuksia. Yritysten toimintakulttuuria kehitetään yhdessä henkilöstön kanssa, oppimalla taitoja ja muuttamalla toimintamalleja. Valmennusprosesseista on saatu jo hyviä tuloksia. Kysy lisätietoja: Tero Lahdes 0400 783380.
 

 

 

YHTEISTOIMINTA JA LUOTTAMUS - Tositarinoita hyvästä yhteistoiminnasta 2

Tämä ajankohtainen kirja syventää tietoa hyvän yhteistoiminnan ja luottamuksen rakentumisen edellytyksistä. Kirjan esimerkit kuvaavat yhteistoimintakäytäntöjä, joilla on menestyksellä uudistettu toimintaa ja vastattu muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin. Julkaistu 10/2015, 230 sivua. Esimerkkeinä mm. Genelec Oy, Korpikorpi Oy, Ponsse Oyj, Kemppi Oy, HOK-Elanto, Vincit Oy, TIKE, Hämeenkyrön kunta.

"Organisaatioesimerkit tuovat kiinnostavan ja monipuolisen kuvan yhteistyön ja luottamuksen merkityksestä ja asiantuntijakommentit syventävät esitettyjä näkökulmia sopivasti. Uskon kirjan saavan oikein hyvän vastaanoton." - Pauli Juuti, johtamisen asiantuntija.

"Kirja on loistava ja erottuu muista! Haastatteluperusta ja juttujen tiiviys sekä organisaatioiden edustajien ja asiantuntijoiden rinnakkaisuus toimivat hienosti." - Jari Hakanen, tutkijaprofessori "Suosittelen!" - Helena Lamponen, Akavan Erityisalojen edunvalvontapäällikkö (ex yt-asiamies)

Hinta 34 € + alv 10% (ilmainen postitus). Osta kirja tästä!

Useamman kirjan tilauksille määräalennus. Tilaukset: tero@solarsolutions.fi

 

 

 

Mihin hyvä yhteistoiminta perustuu? Kuinka se saadaan aikaiseksi käytännössä? Mitä sillä saavutetaan?

 

SAMASSA VENEESSÄ -kirja vastaa näihin kysymyksiin käytännön esimerkkien kautta.
 

11 + 21 tositarinaa yrityksistä ja julkisesta hallinnosta.

 

Kirjan tarinoissa johtajat, luottamusmiehet ja asiantuntijat kertovat omin sanoin miten yhteistyö johdon ja henkilöstön välillä on saatu toimimaan, miten vaikeistakin muutosprosesseista on selviydytty ja miten organisaatiosta kehittyy hyvinvoiva ja tehokas. Esimerkkeinä mm. Berner Oy, Konecranes Oyj, Halton Oy, Digital Chocolate Oy, Varova Oy, K-Mustapekka, Logica Oy, Hydro Aluminium Salco Oy, Pääkaupunkiseudun Verotoimisto, Hämeenlinnan kaupunki, Kouvolan seurakuntayhtymä.

SAMASSA VENEESSÄ –kirja on otettu yhteistoiminnan kehittämisen avuksi monissa eri yrityksissä, virastoissa ja työnantaja- ja ammattiliitoissa. Kirjaa on menestyksellä käytetty mm. esimies / luottamusmies –yhteiskoulutusten oheislukemistona.
 

Yksikköhinta: 33 € + alv 10 % (postitus ilmainen), 269 s.  Osta kirja tästä Lue lisää

Muut kirjat:

Henkilöstön edustaja kehittäjänä
Jotta yhteistoiminta onnistuisi

 

CSS
CSS

Ajankohtaista

Yhteistoiminnan, luottamuksen ja yhdessä kehittämisen toteutuminen keskisuurissa yrityksissä -tutkimus

Hyvä yhteistoiminta edesauttaa paikallista sopimista

Luotsit mukaan TTK:n uuteen työpaikkojen yhdessä kehittämisen hankkeeseen

LUOTTAMUS JA YHTEISTOIMINTA -seminaari

YHTEISTOIMINTA JA LUOTTAMUS -kirjan julkistus lokakuussa!

Yhteystiedot

tero@solarsolutions.fi 
puh. 0400 783380

aarno.ryynanen@gmail.com  
 
puh. 040 5475888 

 

 
 

Yhteistyökumppanit