ONKO YHTEISTOIMINNAN HENKI KATEISSA?

Luotsaamme työpaikan avainhenkilöt yhteistoiminnan ydinasioihin

 
Hyvässä yhteistoimintakulttuurissa koko henkilöstö osallistuu työn kehittämiseen ja on innostunut luomaan uutta. Kaikki pyrkivät asiakkaan menestykseen. Muutoksessa vain hyvä yhteistoiminta tuottaa tulosta.
 
Autamme työpaikan johtoa ja henkilöstön edustajia löytämään yhteisen ymmärryksen ja tavoitteen sekä käytännön keinot yhteistoiminnan, luottamuksen ja yhdessä kehittämisen parantamiseen.

Hyvää yhteistoimintaa ja luottamusta tarvitaan

 
Kaikkien osaaminen olisi nyt saatava käyttöön. Uudet ideat ja innovaatiot edellyttävät syntyäkseen yhteistoimintaa ja luottamusta. Kun hyvän kierre lähtee käyntiin, niin innostus kasvaa ja hyvinvointi paranee. Sopiminen ja nopeiden ratkaisujen tekeminenkin onnistuu. Ja kilpailukyky paranee. 
 
HUOM! ETSIMME YRITYKSIÄ MUKAAN  "YHDESSÄ KEHITTÄMINEN TYÖPAIKALLA" - Pilottihankkeeseen, joka toteutetaan yhteistyössä TTK:n kanssa, keväällä 2017.
Hankkeeseen osallistuvien yritysten on mahdollista saada rahoitustukea valmennuksista aiheutuviin kustannuksiin. Lisätietoja antaa Tero Lahdes 0400 783380.
 

Ratkaisut löytyvät Luotsien tuella

Autamme työyhteisöä löytämään asiat, joita parantamalla yhteistoiminta ja luottamus kohenevat. Etsimme puutteisiin ratkaisut yhdessä, ja varmistamme, että uudet toimintatavat pysyvät yllä. Olemme avustaneet Työturvallisuuskeskusta uuden "Yhdessä kehittäminen työpaikalla" -valmennuskonseptin luomisessa. Konsepti antaa monipuolisen ja tuloksellisen keinon parantaa esimiesten ja työntekijöiden yhdessä kehittämisen valmiuksia. Konsepti otetaan käyttöön keväällä 2017. Lisätietoja: Tero Lahdes 0400 783380.

 

 

YHTEISTOIMINTA JA LUOTTAMUS - Tositarinoita hyvästä yhteistoiminnasta 2

Tämä ajankohtainen kirja syventää tietoa hyvän yhteistoiminnan ja luottamuksen rakentumisen edellytyksistä. Kirjan esimerkit kuvaavat yhteistoimintakäytäntöjä, joilla on menestyksellä uudistettu toimintaa ja vastattu muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin. Julkaistu 10/2015, 230 sivua. Esimerkkeinä mm. Genelec Oy, Korpikorpi Oy, Ponsse Oyj, Kemppi Oy, HOK-Elanto, Vincit Oy, TIKE, Hämeenkyrön kunta.

"Organisaatioesimerkit tuovat kiinnostavan ja monipuolisen kuvan yhteistyön ja luottamuksen merkityksestä ja asiantuntijakommentit syventävät esitettyjä näkökulmia sopivasti. Uskon kirjan saavan oikein hyvän vastaanoton." - Pauli Juuti, johtamisen asiantuntija.

"Kirja on loistava ja erottuu muista! Haastatteluperusta ja juttujen tiiviys sekä organisaatioiden edustajien ja asiantuntijoiden rinnakkaisuus toimivat hienosti." - Jari Hakanen, tutkijaprofessori "Suosittelen!" - Helena Lamponen, Akavan Erityisalojen edunvalvontapäällikkö (ex yt-asiamies)

Hinta 34 € + alv 10% (ilmainen postitus). Osta kirja tästä!

Useamman kirjan tilauksille määräalennus. Tilaukset: tero@solarsolutions.fi

 

 

 

Mihin hyvä yhteistoiminta perustuu? Kuinka se saadaan aikaiseksi käytännössä? Mitä sillä saavutetaan?

 

SAMASSA VENEESSÄ -kirja vastaa näihin kysymyksiin käytännön esimerkkien kautta.
 

11 + 21 tositarinaa yrityksistä ja julkisesta hallinnosta.

 

Kirjan tarinoissa johtajat, luottamusmiehet ja asiantuntijat kertovat omin sanoin miten yhteistyö johdon ja henkilöstön välillä on saatu toimimaan, miten vaikeistakin muutosprosesseista on selviydytty ja miten organisaatiosta kehittyy hyvinvoiva ja tehokas. Esimerkkeinä mm. Berner Oy, Konecranes Oyj, Halton Oy, Digital Chocolate Oy, Varova Oy, K-Mustapekka, Logica Oy, Hydro Aluminium Salco Oy, Pääkaupunkiseudun Verotoimisto, Hämeenlinnan kaupunki, Kouvolan seurakuntayhtymä.

SAMASSA VENEESSÄ –kirja on otettu yhteistoiminnan kehittämisen avuksi monissa eri yrityksissä, virastoissa ja työnantaja- ja ammattiliitoissa. Kirjaa on menestyksellä käytetty mm. esimies / luottamusmies –yhteiskoulutusten oheislukemistona.
 

Yksikköhinta: 33 € + alv 10 % (postitus ilmainen), 269 s.  Osta kirja tästä Lue lisää

Muut kirjat:

Henkilöstön edustaja kehittäjänä
Jotta yhteistoiminta onnistuisi

 

CSS
CSS

Ajankohtaista

Hyvä yhteistoiminta edesauttaa paikallista sopimista

Luotsit mukaan TTK:n uuteen työpaikkojen yhdessä kehittämisen hankkeeseen

LUOTTAMUS JA YHTEISTOIMINTA -seminaari

YHTEISTOIMINTA JA LUOTTAMUS -kirjan julkistus lokakuussa!

YhteistoimintaLuotsit STTK:n seminaarissa 7.5.2015

Yhteystiedot

tero@solarsolutions.fi 
puh. 0400 783380

aarno.ryynanen@gmail.com  
 
puh. 040 5475888 

 

 
 

Yhteistyökumppanit